محصولات /

آرد، شکر، کاکائو، امولسیفایر و نمک.

وزن: 500 گرم

نوع بسته بندی: جعبه مقوایی

هم نشینی عصرانه تان را با کیک کاکائویی شاهسوند شیرین کنید.

مواد لازم: 3 عدد تخم مرغ، نصف لیوان روغن(90 گرم)، سه چهارم لیوان شیر(160گرم).

1-فر را روشن و در دمای 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت تنظیم نمائید.

2- زرده را از سفیده جدا کنید.

3- زرده و روغن و شیر را خوب هم بزنید.

4-پودر کیک شاهسوند را در حالیکه همزن روشن است به تدریجبه مخلوط اضافه کرده و هم میزنیم تا خمیر یکنواختی به دست آید.

5- سفیده را در ظرف جداگانه ای با سرعت بالای همزن، زده تا به صورت کف سفیدی در آمده و در صورت برگرداندن ظرف، جدا نشود.

6- سفیده را به خمیر اضافه کرده و با کاردک سریع مخلوط می کنیم.

7- قالب را چرب کرده و مخلوط یکنواخت شده را درون قالب می ریزیم.

8- قالب را در فر قرار دهید و پس از 45 دقیقه کیک آماده است.